понедельник, 15 марта 2021 г.

Про організацію та проведення курсу «Game Dev Base» у рамках Всеукраїнської профільної інколи IT Малої академії наук України

Відповідно до пункту № 32 Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2021 рік (за основними напрямами позашкільної освіти), затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 № 1452, Національним центром «Мала академія наук України» з 6 квітня по 1 травня ц.р. буде проведено курс «Game Dev Base» у рамках Всеукраїнської профільної школи IT Малої академії наук України в режимі онлайн.

До участі запрошуються учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти. Для реєстрації необхідно до 1 квітня заповнити онлайн анкету розміщену за посиланням https://forms.gle/5hwN8nbvsd9qd3flc6. Про зарахування у навчальну групу учні будуть повідомлені на електронну адресу, зазначену в анкеті.

Програмами шкіл передбачено лекційні та практичні заняття, онлайн-тести, тощо. Навчання здійснюватиметься на платформах Google Classroom, Telegram та Zoom.

Детальна інформація - за тел.: +38 (097) 783-93-47 (контактна особа - Марія Славко).

Комментариев нет:

Отправить комментарий